ΣΤΟΧΟΙ

ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΡΙΟ
Κάθε βοήθεια μετράει

ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ

Ελάτε να μας στηρίξετε στην αποστολή μας για ένα πιο δραστήριο, δημιουργικό και συνδεδεμένο κοινωνικό περιβάλλον μέσω του skateboarding!

Ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός FREE&UNION έχει ως κύριο στόχο τη δημιουργία δημόσιων skateparks για την κοινότητα. Μέσω της πρωτοβουλίας του, ο FREE&UNION αποσκοπεί στην προώθηση της φυσικής δραστηριότητας, της δημιουργικότητας και της κοινωνικής συνοχής μέσω του skateboarding.

Ο οργανισμός αυτός προωθεί την ιδέα του ότι οι δημόσιοι χώροι πρέπει να είναι προσβάσιμοι για όλους και να προσφέρουν ευκαιρίες για διασκέδαση, άσκηση και κοινωνική αλληλεπίδραση. Μέσω της κατασκευής skateparks, ο FREE&UNION προωθεί την ανάπτυξη της τοπικής κοινότητας, προσφέροντας έναν χώρο όπου οι νέοι και οι ενήλικες μπορούν να εκφραστούν, να ενωθούν και να απολαύσουν την ομορφιά της κίνησης.

Μέσω της πρωτοβουλίας του FREE&UNION, οι κοινότητες έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν έναν χώρο που προάγει την υγιή ζωή, την δημιουργικότητα και την αλληλεπίδραση. Με την υποστήριξη του FREE&UNION, τα skateparks δεν είναι απλά μια τοποθεσία για το skateboarding, γίνονται ένα κέντρο δραστηριοτήτων και κοινωνικής συνάντησης για όλους.


Want to donate by phone?

Not a problem. Call us now
+30 2316023521
Or email us :
info@freeandunion.orgDonate online safely

The payment is encrypted and transmitted securely with an SSL protocol.